Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook med på Times lista över inflytelserika personer

När Time Magazine listar världens 100 mest inflytelserika personer finns Apples vd Tim Cook med på listan. Dessutom hyllar en känd Apple-profil en annan person.

För tolfte året i rad listar tidskriften Time Magazine de 100 personer i världen som anses mest inflytelserika. För andra gången är Apples vd Tim Cook med på listan. Cook var senast med 2012 kort efter att han tagit över ledarrollen från Steve Jobs.

Motiveringen för Tim Cook är skriven av kongressledamoten John Lewis, och understryker hur Cook sedan sitt övertagande fört #Apple till oanade ekonomiska vinster, men också mot ett större socialt ansvar. Cooks engagemang för jämställdhet och miljöfrågor nämns särskilt.

En annan vd på listan är Brian Chesky, som grundat företaget #Airbnb. Hans motivering är skriven av ingen mindre än Apples chefsdesigner Jony Ive, som prisar idén bakom Airbnb som låter människor på ett smidigt sätt hyra ut sina lägenheter. Ive kallar tjänsten "ambitiös och oerhört praktisk", och skriver:

"Att bo i någon annans hem är en intim upplevelse. Det kräver tillit. Brian samarbetar med designers, konstnärer, arkitekter, illustratörer och ingenjörer för att ta med både gäster och värdar på en öm men stimulerande resa, tack vare en webbsida som är lika vacker som funktionell."

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.