Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple kan öppna butik i Mall of Scandinavia

I höst ska Mall of Scandinavia invigas i Solna, Stockholm. Jättegallerian kan bli hem till en ny Apple-butik.

I Solna byggs just nu Mall of Scandinavia, en jättelik galleria som kan titulera sig "Skandinvaivens största köpcentrum" när det invigs senare i höst. Bygget kommer att rymma 250 butiker och ligger strax intil Friends Arena.

Gallerian ägs av Unibail-Rodamco, en av Europas största kommersiella fastighetsägare som här i Sverige också äger bland annat Täby Centrum. Just i Täby öppnade Apple sin allra första svenska Apple Store och nu finns det tecken på att Apple kommer att öppna en butik också i den nya jättegallerian i Solna.

På Unibail-Rodamcos webbplats ligger en bild av Mall of Scandinavia där man skymtar Apples logotyp på skylten. I en intervju med branschtidningen Market från maj 2013 säger Lars-Åke Tollemark, numera Nordenchef för Unibail-Rodamco, att Apple vore ett bra tillskott.

"Butikerna ska vara något alldeles extra och vi kommer att ha tio, femton nya koncept. Vi för samtal med jättar som Forever 21 och Primark och hoppas på prestigeaktörer som Apple och Sephora. En drömhyresgäst vore japanska Uniqlo."

Enligt uppgifter till 99mac har byggarbetare pratat om att Apples butik kommer att ha två våningar i gallerian, men uppgifterna är obekräftade. Apple ska inte ha påbörjat någon rekrytering till butiken än, men rekryterar generellt till sina butiker i Sverige via sin webbplats.

I ett pressmeddelande från mars i år berättas att 85 procent av gallerians lokaler nu är uthyrda till olika butiker och restauranger. Invigningen av gallerian ska ske den 12 november i år.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.