Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prova Apple Watch med förstärkt verklighet

Med hjälp av app som använder förstärkt verklighet kan Iphone-användare testa hur Apple Watch ser ut på handleden.

För en vecka sedan tipsade 99mac om en pappersmall som låter pyssliga personer testa vilken av de två storlekarna av Apple Watch som passar handleden bäst.

Nu finns ett lite fiffigare sätt att förhandsprova #Apple Watch, som kräver lite mindre klippande. En ny app från belgiska it-företaget Underside använder #förstärkt verklighet för att visa hur Apples klocka skulle se ut på din handled.

För att komma igång besöker man Undersides webbplats och skriver ut ett papper med en liten ruta som ska läggas på handleden. Tyvärr finns appen inte att ladda ned via App Store, utan man måste göra det direkt från webbsidan och godkänna att man installerar en app som inte är godkänd av Apple.

Appen ber om tillstånd att använda kameran och visar sedan en Apple Watch på platsen där du placerat den lilla pappersbiten. Genom att trycka på klockan som syns på skärmen får man prova olika kombinationer. Klockan svävar något över handleden, men ger ändå en bra uppfattning om hur det kommer att se ut.

Nyfikna kunder kommer få vänta till den 10 april innan de får prova Apple Watch på riktigt. Då visar Apple upp modellerna i sina butiker i den nio länderna där den börjar säljas den 24 april.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.