Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Yerba Buena dekoreras inför Apple‑event

Nu dekoreras Yerba Buena i San Francisco inför måndagens Apple-evenemang med banderoller i samma stil som företagets inbjudan till kvällen.

På måndag den 9 mars håller Apple hov inför en samlad världspress. Företaget förväntas presentera fler detaljer om Apple Watch, som börjar säljas i april.

Evenemanget kommer att hållas i Yerba Buena Center of the Arts i centrala San Francisco, och inför den stora dagen har dekoren börjat komma upp, enligt rapporter från bland annat Twitter-användaren Ben Bajarin:

Fasaden utanför byggnaden täcks av Apples logotyp med samma grafik som används på Apples inbjudningar till eventet, med titeln Spring Forward.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.