Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook överraskar butik i London

Apples vd Tim Cook avslutade sin odyssé genom Europa i London, och passade på att överraska personalen i en Apple-butik.

Sista stoppet på Tim Cooks resa genom Europa nyligen var London och tillsammans med tidningen The Telegraph passade Apples vd på att göra en blixtvisit till en av företagets butiker i staden. Målet var Apple-butiken i Covent Garden som är en av världens största.

Ingen i personalstyrkan förutom butikschefen kände till besöket, och det blev minst sagt uppståndelse när Tim Cook gled in under morgonmötet. Gruppen på 50 personer tog upp en spontan applåd, och snart överöstes Cook av frågor.

Någon undrade vad vd:n var mest stolt över under det senaste året. Tim Cook pekade på att Apple behållit sin kurs och varit för integritet, miljöfrågor och mänskliga rättigheter. Han hyllade också personalen i Apples olika butiker och sade att det var hans "favoritbutiker".

I artikeln om Tim Cook avslöjas också att Apple-chefen går upp tidigt, redan kvart i fyra på morgonen. Han börjar med att gå igenom sin e-post, och besöker sedan gymmet klockan fem. Halv sju är han på jobbet, och går på kvällen oftast och lägger sig halv tio.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.