Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny bärbar dator på Apples evenemang

Apple kan komma att prata om mer än bara Apple Watch den 9 mars. Enligt nya rapporter kan den omtalade nya bärbara datorn också visas upp.

Apple kan planera att visa upp mer än bara sin smarta klocka under mediaevenemanget den 9 mars. Det har länge ryktats om en ny supertunn bärbar dator och snart kan det vara dags för debut, enligt The Michael Report som hänvisar till källor inom Apple.

Den nya datorn sägs vara tunnare än de nuvarande modellerna av Macbook Air och ha en Retina-skärm på 12 tum. Tack vare den nya strömsnåla processorn Broadwell Core M från Intel tros den också sakna fläktar. Internt uppges den nya datorn kallas Macbook Stealth, men det är okänt om det blir datorns officiella namn.

Spekulationerna om Apples event den 9 mars har hittills mestadels handlat om Apple Watch. Det har dock tidigare ryktats att Apple siktar på en lansering av den nya datorn under våren, så att den gör ett framträdande är inte osannolikt. I januari rapporterades det att datorn börjat massproduceras inför en lansering under årets första kvartal.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.