Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Barcelona 2015

99mac besöker Mobile World Congress

Nästa vecka drar Mobile World Congress igång i Barcelona, Spanien. 99mac kommer att vara på plats och rapportera om nyheterna för mobilåret 2015.

Väskorna är packade och 99mac:s redaktörer är redo för flyget ner till Barcelona. På måndag inleds världens största mobilmässa Mobile World Congress som i år tros locka fler än 86 000 besökare. För tionde året i rad hålls mässan i Barcelona i mässhallarna Fira Gran Via och Fira Montjuïc.

Redaktionen kommer att arbeta från Barcelona under veckan och leta upp nyheter och trender från mässans 1 900 utställare som inkluderar allt från jättar som Samsung och Microsoft till mindre kända företag. Världens högst värderade företag är inte på plats själva, men mycket kommer ändå att kretsa kring Apple som håller en egen presskonferens veckan efter att mässan är slut.

Samsung och HTC förväntas presentera nya flaggskeppsmobiler som ska konkurrera med Apples Iphone 6 och 6 Plus. Men allt kommer inte att handla om mobiltelefoner, en del av mässans utställare visar upp smarta klockor och andra kroppsburna enheter och prylar för det smarta hemmet.

Förutom att hålla er uppdaterade här via 99mac, kommer vi också att dela med oss av godbitar från resan via vår Facebooksida.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.