Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Nike+ Fuel-app kräver inget armband

Nike uppdaterar sin app Nike+ Fuel. Appen kräver inte längre något Nike+ Fuelband och kan dela data med Apples Hälsa via Healthkit.

I april förra året berättade Nikes vd att företaget skulle satsa på "digital sport", men på mjukvarudelen snarare än armband som Nike+ Fuelband. Armbandet har en egen app i App Store som nu uppdaterats enligt #Nikes nya strategi.

Det behövs inte längre något armband för att samla Nikefuel (Nikes egna sätt att mäta träning), utan appen kan använda sensorerna som finns i Iphone 5S eller senare. Det är också möjligt att dela data med Apples app Hälsa via ramverket #Healhtkit.

Namn
Nike+ Fuel
Plattform
IOS
Utvecklare
Nike, Inc. (iDP) 1
Version
2.4
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.1 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
En, franska, japanska, tyska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.