Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Inspelningen av Sorkins Jobs-film drar igång

Nu påbörjas filminspelningen av Steve Jobs-filmen baserad på Walter Isaacsons biografi. Allt börjar på samma plats som i verkligheten: i det numera världskända garaget i Los Altos.

Det har varit många turer kring Steve Jobs-filmen baserad på Walter Isaacsons biografi. Filmstjärnor som Leonardo DiCaprio och Christian Bale har kopplats till projektet men tackat nej och filmen har bytt filmstudio från Sony till Universal.

Nu drar filminspelningarna igång i samma garaget där allt en gång började för Apple under slutet av 70-talet. Det numera världskända huset i Los Altos, Kalifornien har målats om och inredningen i garaget har gjorts om för att bli tidenlig, rapporterar CNET.

Aaron Sorkin står för manuset, medan Danny Boyle regisserar. #Michael Fassbender och Seth Rogen är kopplade till rollerna som Steve Jobs respektive Steve Wozniak. Kate Winslet sägs ha en kvinnlig huvudroll och Jeff Daniels sägs spela den tidigare Apple-vd:n John Sculley.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.