Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Stöd för Apple Watch i senaste betaversionen av IOS 8

Den senaste betaversionen av IOS 8.2 lägger till stöd för Apples kommande klocka vilket syns bland inställningarna för Bluetooth.

Borta i Cupertino, USA har Apple troligen bråda dagar med att förbereda säljstarten av #Apple Watch. Företaget har inte specificerat sig närmare än att klockan kommer att gå att köpa "under våren 2015", medan många rykten nämner mars.

Ett nytt tecken på att klockan är på gång finns i den senaste betaversionen av IOS 8.2 för Iphone där Apple har lagt till stöd för klockan. Bland Bluetooth-inställningarna finns nu en panel som handlar om att koppla klockan till sin telefon. Rutan nämner också en särskild app för klockan som används för att ställa in och installera appar.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.