Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Tillverkningen av ny Macbook Air tar fart

Apples nya bärbara dator börjar massproduceras inför en lansering under första kvartalet i år, enligt nya uppgifter.

Produktionen av Apples ryktade bärbara 12-tumsdator tar fart inför en planerad lansering under årets första kvartal. Detta enligt en ny rapport från Digitimes som hänvisar till källor i produktionsledet.

Tidigare uppgifter från december gjorde gällande att taiwanesiska Quanta Computer ansvarar för produktionen av den nya fläktlösa datorn.

Enligt Digitimes har Quanta Computer, som också tillverkar den kommande Apple Watch, nyanställt personal för att kunna hålla produktionstakten. Företaget planerar att anställa ytterligare upp till 30 000 arbetare under årets första kvartal.

Nya konceptbilder

Efter de senaste uppgifterna om den länge ryktade datorns utseende har grafikern #Martin Hajek skapat konceptbilder för 9to5macs räkning som visar den nya mindre Macbook Air.

Konceptbilderna har utgått från en 3D-modell av den nuvarande Macbook Air med bildskärm på 13 tum och byggt vidare utifrån uppgifter om att den nya datorn blir tunnare och kommer att sakna de flesta portar förutom en ljudkontakt och en ny USB-anslutning av typ C.

Bilderna bör alltså tas med en nypa salt, men kittlar ändå fantasin och ger en uppfattning om hur den kommande datorn skulle kunna se ut. Fler bilder finns på Martin Hajeks webbplats.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.