Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Disney World accepterar snart Apple Pay

Nöjesparken Walt Disney World Resort är världens största, och börjar på julafton acceptera det mobila betalsystemet Apple Pay.

Disneys butiker var tidigt ute och accepterade Apple Pay redan vid lanseringen. Nu rapporterar WDW Magic att nöjesparken Walt Disney World Resort i Florida börjar acceptera #Apple Pay i de flesta av parkens butiker, serviceställen, restauranger och barer den 24 december.

Disney World brukar räknas som världens största nöjesfält med flera sammanhängande parker, bland annat Magic Kingdom, Epcot, Disney´s Hollywood Studios och Disney´s Animal Kingdom. Nöjesfältet öppnade 1971.

Betalningsterminalerna som placerats ut är en del av ett internt system som kallas Mymagic+, och kommer också att ha stöd för flera andra betalsystem som till exempel Google Wallet.

Även Disneyland Resort i Kalifornien kommer att få stöd för Apple Pay under 2015.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.