Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Massproduktion inleds snart av ny Macbook Air

Enligt rapporter kommer Apple att börja massproducera en ny fläktlös Macbook Air under det första kvartalet 2015.

Under större delen av 2014 har det cirkulerat rykten om en ny tunn bärbar dator från Apple med bildskärm på 12 tum som kyls utan fläktar. Enligt en rapport började den nya datorn produceras i små mängder redan i oktober, men nu uppger Digitimes att massproduktionen kommer att inledas under det första kvartalet 2015.

Enligt rapporten är det Quanta Computer som ansvarar för produktionen åt Apple. Den nya datorn kommer att riktas i första hand mot högre marknadssegment och kommer därför tillverkas i begränsade upplagor. Den uppges ändå säkra Apples ställning som den ledande tillverkaren av supertunna bärbara datorer enligt källor i produktionsledet.

Rapporten upprepar också flera tidigare rykten om den nya produkten, så som att den kommer att använda Intels nya Broadwell-processorer, och ett nytt chassi som gör den både tunnare och lättare än tidigare modeller av Macbook Air. Tidigare har det också rapporterats att datorn möjligtvis får en tryckskärm och kan erbjudas i flera olika färger, bland annat guld. Datorn uppges också stöda vändbara USB-kontakter.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.