Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Media nekas tillgång till Steve Jobs inspelade vittnesmål

En domare i Kalifornien har beslutat att inte offentliggöra videoinspelningen med Steve Jobs som användes som vittnesmål i det så kallade Ipod-målet.

För lite drygt en vecka sedan lämnade tre mediabolag in en ansökan om att det inspelade vittnesmålet med Steve Jobs i det så kallade Ipod-målet skulle göras offentligt.

Videoinspelningen skedde bara några månader innan Steve Jobs bortgång 2011 och en del av det har spelats upp i rättsalen i samband med målet där Apple anklagades för att ha brutit mot konkurrenslagar och låst ute konkurrenter från sin musikspelare Ipod. Apple friades helt från anklagelserna och nu meddelar också domaren att videoklippet inte kommer att offentliggöras, rapporterar The Verge.

I USA är det inte tillåtet att spela in rättegångar och domaren Yvonne Gonzalez Rogers säger att det därför inte går att göra videoinspelningen offentlig. Steve Jobs vittnesmål ska behandlas som vilket annat vittnesmål som helst.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.