Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förhandsboka Apple Watch från juvelerare

Trots att det inte finns något lanseringsdatum för Apple Watch än går den att förhandsboka via Mervis Diamonds. Deras version kommer med ett särskilt armband i guld med diamanter.

Apple visade upp sin klocka #Apple Watch i september i år och berättade att den kommer att gå att köpa i början av 2015. För den med dyr smak går den redan nu att förhandsboka via juvelerarna Mervis Diamonds.

Deras version av Apple Watch kommer med ett specialarmband i rosa guld med diamanter, enligt Mervis Diamonds är det den hetaste metallen just nu. De förväntar sig kunna leverera de första exemplaren av denna "extremt limiterade upplaga" 1 juni nästa år.

Prislappen börjar på 30 150 dollar, motsvarande 230 000 kronor exklusive moms. Mervis Diamonds erbjuder sig att använda antingen vitt guld eller platinum istället och säger att "priset varierar".

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.