Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple stänger nätbutik i Ryssland efter valutaras

Apple har stängt sin ryska nätbutik som en reaktion på att den ryska valutan störtdyker i värde.

Den ryska valutans värde har sjunkit kraftigt, och rubelns bottenotering får många internationella företag att oroa sig då situationen slår hårt mot lönsamheten. Även Apple vidtar nu åtgärder som svar på den ryska finanskrisen.

Den ryska rubeln har under en längre tid tappat värde, och Apple reagerade förra månaden genom att höja priset på Iphone 6 med 25 procent. Nu har Apple tillfälligt stängt sin ryska nätbutik för att se över sin prissättning i landet. Apples talesperson Alan Hely säger till Bloomberg:

"Vår nätbutik i Ryssland är för närvarande inte tillgänglig medan vi ser över våra priser. Vi ber om ursäkt för detta till våra kunder."

Apple har inga egna fysiska butiker i Ryssland, så merparten av företagets försäljning sker via internet. Ryssland är också en relativt liten marknad för Apple, även om försäljningen har ökat under året. Bland annat såldes 1,57 miljoner Iphone under året, vilket är en fördubbling jämfört med 2013.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.