Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple letar personal från mode- och lyxbutiker

Inför lanseringen av Apple Watch nyanställer Apple i sina butiker, och letar enligt uppgift särskilt efter personal med bakgrund inom mode- och lyxhandeln.

Apples nästa produktkategori, den smarta klockan #Apple Watch kommer allt närmare en lansering. I Apples fysiska butiker förbereds det också för klockan, och enligt interna dokument rekryterar Apple personal med bakgrund inom mode- och lyxbutiker. Detta rapporterar 9to5mac.

Rekryteringarna tyder på att Apple förbereder stora förändringar i sina butiker för att sälja Apple Watch, som kallas bolagets mest personliga produkt hittills. Angela Ahrendts, som är chef över Apples butikskedja, har en liknande bakgrund som vd för det brittiska lyxvarumärket Burberry.

Det är okänt hur stora fysiska förändringar som planeras för Apples butiker, men tidigare uppgifter från Ahrendts tyder på att hon planerar omfattande förändringar för att i grunden göra om köpupplevelsen, samt att hon vill sudda ut gränsen mellan köp i fysiska butiker och via Apples webbplats.

Exakt lanseringsdatum för Apple Watch är inte heller känt, men enligt Apple kommer klockan tidigt 2015.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.