Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Wozniak kommer till Sverige i vår

I vår kommer Steve Wozniak till Sverige för att tala om innovation på konferensen From Business to Buttons.

I mars förra året besökte Apples medgrundare Steve Wozniak Stockholm för att inviga mässan IP Expo. I april nästa år kommer han tillbaka för att tala på UX-konferensen "From Business to Buttons".

Konferensen organiseras av den digitala byrån Inuse som bjudit in Steve Wozniak för att tala på temat innovation. De kallar honom för en levande legend och skriver att han kommer att prata en del om sitt pionjärarbete på Apple och hur det är att skapa briljanta produkter tillsammans med duktiga ingenjörer och designers.

"Utöver att berätta om sitt pionjärarbete med Apple så kommer Steve Wozniak att tala om hur det är att skapa briljanta produkter tillsammans med riktigt duktiga ingenjörer och designers samt ge exempel på tuffa lärdomar och hur man hanterar såväl framgång som motgång i innovationsarbetet, säger Johan Berndtsson grundare av Inuse."

Johan Berndtsson hoppas också att Steve Wozniak kommer att prata om framtiden och vad han tror kommer bli stora betydande innovationer under de närmaste tio åren.

Biljetter till From Business to Buttons kan beställas via konferensens webbplats, där det också finns mer information om övriga talare. Den äger rum den 21 april 2015 i Berns lokaler i Stockholm.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.