Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper ett nytt billigare högprestanda grafikkort

Nvidia's 6800 GT grafikkort kommer snart vara tillgängligt på Apple Store

Enligt AppleInsider kommer grafikkortet att utgöra ett alternativ för en kund som söker en ny "30 Apple Cinema Display HD. Grafikkortet är en mindre version av det högpresterande grafikkortet Nvidia 6800 Ultra DDL och är till för att förbättra försäljningen. Det är nödvändigt att ha en Nvidias 6800 GPU för att använda Apple's nya 2560x1600 pixlar, "30 Apple Cinema Display HD som visades upp på WWDC i Juli. Men Nvidia har haft svårt att producera stabila versioner av 6800 Ultra kortet vilket har försenat ordrar på Apple's "30 skärm på över 3 månader.

Båda produkterna har 256MB GDDR3 minne men 6800 GT har en lägre bandbredd på 32GB/sekund mot Ultra versionen som har 35.2GB/sekund. Precis som 6800 Ultra så kommer 6800 GT att blockera en PCI-X plats och reducera antalet av tillgängliga PCI-X platser från 3 till 2 st på PowerMac G5.

Ett meddelande från Apple till kunder säger att grafikkortet NVIDIA Geforce 6800 GT DDL kommer bli tillgängligt för beställning tidigt i November. Apple har tidigare informerat kunder att dom hoppas att leveranserna av 6800 Ultra och "30 Cinema Display HD går iväg före eller runt 25:e oktober (idag).

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.