Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Wallet växer efter lansering av Apple Pay

Intresset för mobila betalningar ökar, och efter lanseringen av Apple Pay har även användandet av Google Wallet ökat, samtidigt som amerikansk handel satsar på sitt egna system.

Apple Pay lanserades i USA för cirka två veckor sedan, och över en miljon betalkort kopplades till tjänsten på bara 72 timmar enligt Apples vd Tim Cook. Men intresset för mobila betalsystem är inte bara begränsat till Apple.

Enligt Ars Technica har Googles betaltjänst Google Wallet sett nästan en fördubbling av antalet kunder den här månaden jämfört med förra, och transaktioner per vecka har ökat med 50 procent. De båda tjänsterna har flera skillnader sinsemellan, men för en användare fungerar de båda tjänsterna i princip likadant.

En annan spelare på marknaden är MCX som utvecklat det plattformsoberoende systemet Current C, som bland annat kedjorna Target och Best Buy valt att satsa på istället för #Apple Pay. Systemet är utvecklat av representanter för amerikansk handel, och har fått kritik från kunder för att vissa kedjor tagit bort terminaler som tillåter betalningar med Apple Pay eller Google Wallet för att locka kunder att använda Current C.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.