Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jawbone visar upp Up3 och Up Move

Efter Up24 kommer Up3, ett nytt aktivitetsarmband från Jawbone. Företaget visar dessutom upp en billigare modell som heter Up Move.

#Jawbone har gjort sig kända bland annat för #armbanden Up och Up24 som mäter användarens aktiviteter och sömn. Nu visar företaget upp två nyheter, ett armband och en mindre enklare enhet som exempelvis kan fästas i kläderna.

Det nya armbandet heter Up3 och innehåller en ny uppsättning sensorer för att mäta exempelvis vilopuls och hudtemperatur utöver rörelse och sömn. Jawbone har också förbättrat funktionerna från Up24, nu kan armbandet automatiskt känna av när användaren tränar och kan mäta REM-, lätt- och djupsömn. Via en framtida uppdatering kommer Up3 också att kunna mäta pulsen.

Batteritiden sägs vara upp till sju dagar, vilket kan jämföras med nuvarande Up24 som klarar sig uppåt 14 dagar. När bandet börjar säljas någon gång innan året är slut är det till att börja med färgen svart som gäller, men fler varianter kommer nästa år. Prislappen visar 1 649 kronor.

Jawbone visar också upp Up Move som inte är ett armband, utan en mindre enhet som kan fästas i exempelvis kläderna. Det kostar 499 kronor och har inte lika avancerade sensorer utan mäter antal steg, kalorier och sömn.

Up Move kommer med ett utbytbart batteri som sägs räcka för ett halvårsanvändning. Enheten börjar säljas under november månad i USA och finns i fem färgalternativ. Det finns ett armband att köpa som tillbehör.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.