Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Microsoft

Microsoft släpper Outlook för Mac före övriga Office‑paketet

Kort efter att det dykt upp skärmdumpar av en ny version av Outlook för Mac släpper Microsoft programmet officiellt. Övriga Office-program uppdateras nästa år.

Förra veckan läckte det ut skärmdumpar som visade en ny version av Outlook för Mac. Rykten gjorde gällande att Office för Mac inte skulle uppdateras förrän nästa år, men det visade sig bara vara delvis rätt.

Kort efter att skärmdumparna spridits över världen lanserade Microsoft en officiell ny version av Outlook för Mac, medan de andra programmen kommer att uppdateras först nästa år.

Prenumeranter som har Office 365 kan ladda ned den nya Outlook-versionen sedan i slutet av förra veckan. Outlook har enligt företaget fått förbättrad prestanda tillsammans med en fräsch ny design. Programmet ser numera mer ut som sina motsvarigheter för pc, webb och Ipad.

Microsoft säger att betaversioner av Word, Excel, Powerpoint och Onenote kommer under första halvan av 2015. Under andra halvan av året ska skarpa versioner vara redo för lansering.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.