Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny iPod med färgskärm!

<img src="http://ipod.se/nyhetsbilder/iPodPhoto.jpg">

Nu har Apple lanserat en iPod med färgskärm döpt till iPod Photo. Den kommer i en 40GB version (5195kr inkl moms) och en 60 GB version (6195kr inkl moms) och har en 220 x 176 pixlar stor färgskärm som kan visa 65 536 färger. iPod Photo har 15 timmars batteritid när du lyssnar på musik vilket är 3 timmar längre än iPod G4 utan färgskärm. Om man vill titta på bildspel när man lyssnar ligger batteritiden på 5 timmar. Laddningstiden är också 1 timma längre för iPod Photo och ligger på 5 timmar och den är ett par millimeter tjockar och några gram tyngre än de svart-vita versionerna.

Du kan sätta ihop bildspel med akompanjerande musik som kan spelas upp antingen på iPoden eller på vilken tv som helst genom den nya dockningsstationen som har tv-ut.
iPod Photo är inte integrerad med iPhoto utan sköts helt och hållet med iTunes (kräver version 4.7 som du redan kan ladda ner). Du kan importera dina arrangemang från iPhoto på Mac, eller Adobe Photoshop Album 2.0 or Adobe Photoshop Elements 3.0 på PC.

Beställ din iPod Photo från AppleStore idag!

(uppdaterad om batteritid och tyngd/storlek)

Kommentarer
122 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.