Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone-koncept lånar hemskärm från Apple Watch

Apple Watch får en annan sorts hemskärm än Iphone och Ipad med små ikoner man kan dra runt på skärmen och zooma in och ut. Det här konceptet från Lucas Menge visar upp hur det skulle fungera på en Iphone.

När Apple visade upp sin kommande smarta klocka Apple Watch visade de upp ett nytt gränssnitt för enhetens hemskärm, som inte liknar upplägget som används i Iphone och Ipad. Istället för att ha sidor med rader av ikoner har #Apple Watch en yta med alla ikoner som användaren kan dra runt på och zooma in och ut i som det passar.

Först ut att fundera på om samma hemskärm också skulle fungera på en Iphone var Michael Steeber på 9to5mac. Under måndagen lade Youtube-användaren Lucas Menge upp en video som visar upp hur det skulle kunna fungera på en Iphone.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.