Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook lanserar ännu en chattklient

Den nya appen Rooms från Facebook erbjuder anonyma samtal i olika chattrum, och har nu lanserats i USA.

Facebook Creative Labs, som tidigare gjort apparna Paper och Slingshot lanserar nu ytterligare ett sätt för Facebook-användare att kommunicera med varandra. Den nya appen heter Rooms och uppvisar flera likheter med appen Secret som tillåter anonyma samtal och som stoppades i Brasilien för att den kunde användas för nätmobbing.

En skillnad med Rooms är att den är uppbyggd kring gruppdiskussioner i olika rum som går att konfigurera i olika färger och bakgrunder. Ett rum kan ställas in att vara privat eller öppet, och appen är på så vis ett slags internetforum i app-form. Användare av appen behöver inte registrera sig med sitt riktiga namn, men däremot med en giltig e-postadress.

Rooms finns än så länge inte tillgänglig i svenska App Store, och Facebook har inte uppgett när eller om den kommer att lanseras internationellt.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.