Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Christian Bale klar för rollen som Steve Jobs

Manusförfattaren Aaron Sorkin bekräftar nu att Christian Bale kommer att spela Steve Jobs i den kommande filmen baserad på Walter Isaacsons biografi.

Walter Isaacson fick i uppdrag av Apples tidigare vd och grundare Steve Jobs att skriva hans biografi. Boken släpptes sedan kort efter Jobs död år 2011. Manusförfattaren Aaron Sorkin har gjort ett filmmanus baserat på boken och flera skådespelare har varit på tapeten för rollen som Jobs.

I en intervju med Bloomberg säger Sorkin att Christian Bale nu är klar för rollen. Bale behövde inte provspela för att få rollen, utan det räckte med ett möte för att parterna skulle bli överens. Enligt manusförfattaren behövde de den bästa skådespelaren i en viss åldersgrupp.

"Vi behövde den bästa skådespelaren inom en viss åldersgrupp och det är Chris Bale. Han har fler ord att säga i den här filmen än de flesta har i tre filmer sammanslaget. Det finns inte en scen eller ruta som han inte är med i. Det är en extremt svår roll och han kommer att göra ett lysande jobb!"

Bale sades vara aktuell för rollen redan i mars, när regissören David Fincher ville ha med honom. Fincher är inte längre involverad i projektet, istället är det Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting) som kommer att regissera Bale när filminspelningarna börjar inom de kommande månaderna.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.