Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart avslöjas namnet på nästa Android‑version

Nästa version av Android kallas än så länge bara för L, men snart får vi veta vilken godsak som åsyftas. Google har gjort en video inför det kommande avslöjandet.

I juni släppte Google en betaversion av Android som kort och gott kallas för L. Alla tidigare versioner har fått namn efter olika godsaker och det har spekulerats i vad L:et kommer att stå för. Bland förslagen som nämnts finns "Lollipop" och "Licorice".

Medan Google gör sig redo för att lansera en första skarp version av det mobila operativsystemet släpper de en video där olika godsaker går på provspelning hos sökjätten. Tillsammans med det här videoklippet har Google också släppt tre reklamfilmer för Android som påminner en del om den populära tv-serien South Park. Nedan är en av dem som utspelar sig vid en busshållplats.

Den väldigt stora telefonen i reklamen ovan kan syfta på nästa Nexus-telefon, Nexus 6, som sägs få en skärm på 5,92-tum, att jämföra med Iphone 6 Plus som har en skärm som mäter 5,5 tum på diagnoalen. Enheten tillverkas av Motorola och förväntas lanseras inom kort. HTC har också en ny surfplatta på gång, Nexus 9 som kan komma att lanseras redan idag.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.