Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ger fler förmåner till sina anställda

Appler har internt presenterat flera nya förmåner för sina anställda, bland annat förbättrade villkor vid föräldraledighet och ett utökat donationsprogram.

Apple har skickat ut ett internet memo till sina anställda där en rad nya förmåner erbjuds. Denise Young-Smith, som är Apples personalansvarige, har också pratat med Fortune om de nya förändringarna.

En förmån som Denise Young-Smith lyfter är Apples donationsprogram, där företaget matchar donationer som anställda gör till välgörenhet. Detta program utökas nu till att gälla alla Apples anställda i olika länder. En annan förändring är också att Apple matchar den tid som deras anställda lägger för att arbeta med välgörenhet, och inte bara donerade pengar. Upp till 25 dollar per investerad timme och anställd matchas, motsvarande cirka 180 kronor upp till ett tak på 10 000 dollar (drygt 72 000 kronor).

Bland förmånerna märks också bland annat förlängd föräldraledighet där anställda kvinnor som får barn kan erbjudas upp till fyra veckors betald ledighet innan födseln, och tolv till fjorton veckor efter. Fäder erbjuds upp till sex veckors betald föräldraledighet.

Young-Smith berättar också om det nya hälsocenter som inrättats på företagets campus i Cupertino, som nu varit öppet i över ett år. Enligt henne har redan 43 000 anställda besökt centret som har sju doktorer och flera kiropraktorer, dietiker och sjukgymnaster.

Slutligen kommer Apple att erbjuda kompensation för anställda som vill vidareutbilda sig, och även subventionera återbetalning av anställdas studentlån. Denise Young-Smith, som blev personalansvarig i februari, har gjort en undersökning bland över 98 000 anställda för att avgöra vilken typ av förmåner de helst vill se.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.