Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple utser Katie Cottons efterträdare

Vem som ska bli Apples PR-ansvarige efter Katie Cottons avgång i maj är nu utsett, åtminstone tillfälligt.

Apple har nu ha bestämt sig för vem som ska efterträda Katie Cotton i rollen som bolagets PR-ansvarige. Recode rapporterar att Tim Cook utsett Steve Dowling, som tidigare arbetat under Cotton som Apples talesperson. Dowling ska enligt uppgift agera som ställföreträdande PR-chef tills vidare. Apple har bekräftat Dowlings nya roll, men gav inga vidare kommentarer.

Sedan Cottons avgång i slutet av maj har Dowling tillsammans med Natalie Kerris, som också tjänstgjort under Katie Cotton, rapporterat direkt till Tim Cook, men nu blir det alltså Steve Dowling som får axla ansvaret, även om Apple uppges söka vidare utanför företaget efter en permanent ersättare.

TIdigare i somras ryktades det att Apple förde samtal med Jay Carney, tidigare pressekreterare i Vita huset, om att ta jobbet som PR-ansvarig. Dessa uppgifter avslogs dock av Apple-kännaren Jim Dalrymple, och inget mer om att Carney skulle vara aktuell för någon position på Apple har rapporterats.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.