Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 8-bugg raderar Iwork-dokument på Icloud Drive

Användare som synkar dokument till Icloud Drive gör säkrast i att inte nollställa inställningarna i IOS 8 för tillfället, då en bugg tycks radera dokumenten från molntjänsten i samma veva.

I IOS finns det inbyggda funktioner för att nollställa enheten på olika sätt. Det går att återställa alla inställningar eller specifika inställningar som nätverksinställningar, men också radera all data från enheten. Macrumors har upptäckt en bugg med en av de här nollställningsfunktionerna i IOS 8.

Användare som vill nollställa alla inställningar i sin enhet med IOS 8 riskerar att bli av med sina Iwork-dokument i Icloud Drive, trots att funktionen tydligt säger att "inga data eller medier kommer att raderas". Funktionen hittas via Inställningar > Allmänt > Nollställ > Nollställ alla inställningar. Har man dokument synkroniserade till Icloud Drive är det kanske säkrast att för tillfället låta bli att använda funktionen.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.