Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bildlig resa genom Iphone-historien

I en serie bilder visas hur Iphone har förändrats från den ursprungliga modellen till årets gigantiska Iphone 6 Plus.

Det har onekligen hänt en hel del sedan den första versionen av Iphone lanserades 2007. Bildskärmarna har vuxit från 3,5 tum till 4 tum, till dagens 4,7 och 5,5 tum. Upplösningen har börjat kallas Retina HD, den trådlösa hastigheten har blivit bättre och processorn har blivit cirka 50 gånger snabbare. Den grafiska prestandan har förbättras i ännu högre takt – nya Iphone 6 är hela 84 gånger snabbare än Iphone från 2007.

På forumet Reddit har en användare publicerat en animerad GIF-bild som visar hur utseendet på Apples telefoner har förändrats för varje ny modell. I en serie bilder har också International Business Times jämfört den första modellen av Iphone med sin nutida storebror Iphone 6 Plus. Med de båda modellerna sida vid sida blir det tydligt hur långt utvecklingen har gått på bara sju år.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.