Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Mac Mini uppdateras nästa månad

Apples minsta stationära dator kan komma att få en efterlängtad uppdatering under oktober, tillsammans med nya Ipad-modeller.

Mac Mini är en populär hemdator tack vare sitt sparsamma fysiska format, relativt låga pris och det faktum att det är den mest strömsnåla av Apples stationära datorer. Tack vare HDMI-anslutning är den också ett bra val för den som vill sätta ihop ett eget mediacenter.

Datorn har dock inte uppdaterats på två år. Den senaste versionen kom i oktober på 2012, men nu verkar det till slut vara dags igen. Enligt Macrumors kan Mac Mini komma att uppdateras tillsammans med årets nya Ipad-modeller och operativsystemet OS X Yosemite under oktober.

Det är inte känt vilken typ av processor en sådan uppdaterad modell skulle innehålla. Intels nya generation Broadwell-processorer väntas inte vara allmänt tillgängliga förrän i början av 2015. Alternativet är att datorn utrustas med de nuvarande Haswell-processorerna, som både Macbook Air och Macbook Pro med Retinaskärm har uppdaterats till under året.

Då det är möjligt att tillgången på Broadwell-processorer kommer att vara begränsad under det första kvartalet 2015 är det möjligt att Apple istället väljer att använda äldre processorer i Mac Mini, särskilt som den lilla datorn inte marknadsförs i första hand som en prestanda-dator.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.