Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Plex höjer priserna

Den populära medietjänsten Plex höjer priserna för sin premiumfunktion Plex Pass från och med 29 september för nya prenumeranter.

Plex är en populär tjänst för att lagra och strömma sitt personliga film- och videomaterial tack vare många funktioner och stöd för ett stort antal olika plattformar och system. Med Plex går det till exempel att strömma filmer från en IOS-enhet till en Apple TV oavsett videoformat.

Många av funktionerna i Plex är gratis, men för mer avancerade val som att strömma media över molnet och dela bibliotek med andra användare kräver tjänsten Plex Pass som kostar pengar. Plex har nu meddelat att tjänsten kommer att bli dyrare från och med 29 september för nya prenumeranter.

För närvarande går Plex Pass att abonnera på månadsvis eller årsvis, eller genom att köpa en livslång prenumeration. De nya priserna kommer att bli som följer:

Period

Gamla priser

Nya priser

Månad

3,99 dollar (ca 28 kronor)

4,99 dollar (ca 35 kronor)

År

29,99 dollar (ca 213 kronor)

39,99 dollar (ca 285 kronor)

Livstid

74,99 dollar (ca 534 kronor)

149,99 dollar (ca 1069 kronor)

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.