Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPod blir årets julklapp - över 30.000st på väg

99mac talade med företrädare för Svenska Apple ikväll som bekräftar att iPod blir årets julklapp.

Försäljningen av iPod går över förväntan i alla länder där iTunes Music Store har lanserats, trenden är att försäljningen ökar lavinartat veckorna efter att allmänheten testat att köpa musik via nätet. Det har gjort att tillverkning och distribution pressats stenhårt och det kan vara knepigt att få tag på en iPod eller iPodMini i Sverige idag trots att man levererar tusentals varje månad.

Under dom närmaste fem veckorna kommer alla beställda iPods vara levererade - just nu saknas det cirka 18.000st för att återförsäljarna ska vara nöjda. Samtidigt bygger man upp ett lager inför julförsäljningen på ytterligare cirka 15.000st. Frågan är bara om det räcker nu när det dykt upp så många nya AppleCenters?

Debatt: Blir iPod årets julklapp? Säljer man slut på 33.000st iPods fram till jul?

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.