Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 6 får fler förinstallerade appar

De dyrare modellerna av Iphone 6 och Iphone 6 Plus får fler appar förinstallerade. Ilife och Iwork finns med från start.

Apples nya Iphone-modeller säljs i vardera tre varianter där lagringsutrymmet skiljer. Den billigaste av respektive modell kommer med endast 16 gigabyte lagring och behöver man mer och har råd kan man välja 64 eller 128 gigabyte.

Enligt ett internt utbildningsdokument från Apple kommer de varianter av Iphone 6 eller 6 Plus med antingen 64 eller 128 gigabyte lagring att inkludera fler förinstallerade appar än tidigare. IOS 8-versionerna av Ilife och Iwork kommer att finnas där på hemskärmen direkt efter en första uppstart, rapporterar 9to5mac.

I dessa paket ingår Imovie, Garageband, Keynote, Pages, Numbers och utöver dessa har Apple också lagt till Itunes U. Alla apparna finns också att hämta hem gratis från App Store för användare som köper en ny IOS-enhet.

Appen Iphoto för IOS listas inte i dokumentet, men det beror på att den kommer att ersättas med en ny version av appen Bilder.

Ytterligare två appar kommer att finnas med från start och det är Ibooks samt Podcasts, men de apparna räknas numera som systemappar och kommer inte att gå att ta bort. Förändringarna med Ibooks rapporterade 99mac om i samband med WWDC i somras. Appen Podcasts har lagts till i senare betaversioner av IOS 8.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.