Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Guide: Göm U2:s album från biblioteket i Itunes

Det går att gömma inköp från Itunes Store vilket är ett passande tips för alla användare som inte blev glada över att få U2:s senaste album tillagt i sina samlingar.

Apple ger bort U2:s nya album Songs of Innocence till alla Itunes-användare fram till mitten av oktober, något de meddelade i samband med lanseringen av Iphone 6 och Apple Watch. Några dagar efter presskonferensen rapporterade Recode att albumet laddats ned över två miljoner gånger, men inte alla är glada över Apples present.

Alla Itunes-användare har fått albumet markerat som köpt och lite beroende på vad man har för inställningar syns albumet i Itunes och för en del har det laddats ned automatiskt.

Om du hör till gruppen som ser albumet, och stör dig på det av någon anledning går det utmärkt att dölja det och andra eventuella inköp som du vill slippa att se.

  • Öppna Itunes i datorn

  • Klicka på Itunes Store upp till höger

  • Välj Köpt bland snabblänkarna

  • Välj fliken Musik och Senaste köp

  • Håll muspekaren över U2:s album och tryck på krysset uppe till vänster på albumet

Det här döljer albumet från listan över dina inköp både i datorn och i IOS-enheter, om du inte redan laddat ner det. När du ändå är här inne och kikar kan du passa på att dölja annat som du laddat ner och inte längre vill se.

Det går att ångra sig och få tillbaka dolda inköp via ett besök till ditt konto i Itunes Store. Under rubriken Itunes-molnet finns Gömda köp och en länk för att hantera dem.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.