Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Surfa och käka burgare på Max

Från och med den 1:a November kan du surfa trådlöst helt kostnadsfritt på Max restauranger runt om i landet.

Från och med den första november och fram till årsskiftet erbjuder Norrländska hamburgerkedjan Max sina kunder gratis trådlöst Internet på alla sina 37 restauranger runt om i Sverige.

De som besöker någon av Max restauranger från och med den 1 november kan medan de äter koppla upp sin bärbara dator, handdator eller smartphone trådlöst till Internet. Från detta datum erbjuder Max, som första hamburgerkedja i Sverige, trådlös Internetuppkoppling (WLAN-access) på alla sina restauranger. Uppkopplingen sker från början via ADSL men om efterfrågan blir stor kommer Max att utöka bandbredden.

Fram till årsskiftet är tjänsten helt gratis. Därefter kommer Max att sälja skrapkort med anslutning till nätverket i kassan och man kommer också att kunna betala för access via sin mobiltelefon. Dessutom kan man nu tanka mobilen i kassan hos Max. Sex olika operatörer, bland annat Comviq, Halebop, Telia och Vodafone erbjuder den möjligheten.

– Vi har testat trådlös uppkoppling i vår nya restaurang på Hamngatan, i Stockholm och sett att det finns en viss efterfrågan. Vi räknar inte med att detta blir en särskilt lönsam affär utan vill mest erbjuda våra kunder en liten extra tjänst, säger Richard Bergfors, vd för Max Hamburgerrestauranger.

Som Appleanvändare behöver du bara ett Airport-kort i din Powerbook eller iBook.

Jag åker till Max i Lund senare idag och testar, återkommer med rapport!

Kommentarer
51 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.