Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Store uppdateras för IOS

Apples app för deras online-butik Apple Store uppdateras till version 3. Det bjuds på ny design och bättre shoppingmöjligheter.

I november släppte Apple appen #Apple Store för Ipad till den amerikanska App Store med ett nytt gränssnitt med stort fokus på bilder. Nu är det dags för en ny större uppdatering av appen som släpps i version 3.0 tillsammans med en ny ikon.

Iphone och Ipod Touch får nu också en uppdatering av gränssnittet som liknar det som släpptes för Ipad förra året. Samtidigt tar Apple bort den Ipad-specifika appen och gör den här versionen till en universal-app.

I den nya sektionen Butiker kan användare nu söka efter kommande evenemang och workshops i lokala Apple-butiker. Men den allra största nyheten är att användare kan fortsätta att shoppa oavsett vilken enhet de råkar ha närmast. Det går att börja att spana på en ny Mac via sin dator, för att senare fortsätta med köpet i sin Iphone. Inköpskorgen synkroniseras mellan enheter.

Namn
Apple Store
Plattform
IOS
Utvecklare
iTunes S.a.r.l.
Version
3.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Svenska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, spanska, tyska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.