Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: U2 medverkar den 9 september

Rockgruppen U2 har tidigare samarbetat med Apple bland annat vid lanseringen av en särskild version av Ipod. Nu ryktas bandet släppa sitt nya album under evenemanget den 9 september.

Enligt rykten kommer musikgruppen U2 att medverka under Apples evenemang vid Flint Center i Cupertino den 9 september, där #Iphone 6 tros lanseras. Uppgifterna är till största delen spekulationer, men den irländska journalisten Bryan MacDonald uppgav på Twitter att bandets nya album kommer att lanseras i samband med evenemanget, och att det kommer att finnas med förinstallerat på nya Iphone 6.

U2 har inte släppt något album sedan No Line on the Horizon kom 2009, men den nya singeln Invisible släpptes gratis på Itunes i februari och då uppgavs det att ett nytt album var på väg. Bandet har också nyligen spelat in en video i Dublin regisserad av Mark Romanek, som också arbetat med reklamfilmer åt Apple. Enligt Stephen Browne på Twitter utgjorde en telefon huvudrollen i filmen.

Byggnad kan innehålla scen

Till dessa rykten kan läggas den kubformade byggnad Apple har uppfört vid Flint Center, som är tre våningar hög. Det är möjligt att byggnaden innehåller en scen för musikframträdanden, vilket också skulle stämma väl överens med hur Apple ofta avslutar sina höst-evenemang.

U2 har också flera band till Apple sedan tidigare, framförallt i samarbetet kring välgörenhetsorganisationen Product Red som arbetar mot hiv och aids. U2-sångaren Bono är talesperson för organisationen, och han uppmanade nyligen Apple att uttala sig mer om arbetet och de pengar som samlats is. 2004 släpptes en specialversion av Apples musikspelare Ipod med U2:s signaturer på baksidan och färglagd i rött och svart.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.