Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SVT Play till Apple TV

Nu lanseras SVT Play för Apple TV. I appen bjuds det på sport, nyheter, drama, dokumentärer och barnprogram både direktsänt och on-demand.

Många svenska Apple TV-ägare har saknat #SVT Play för enheten. Men inte nu längre. Under dagen dök en ny app upp på hemskärmen med den välkända loggan för tv-tjänsten.

– Vi arbetar hela tiden med att göra våra program och tjänster lättillgängliga för publiken. Att vi nu finns på #Apple TV är ytterligare ett steg i vår strävan att erbjuda vårt utbud när, var och hur publiken vill, säger Lena Glaser, programdirektör för interaktivt utbud och plattformar på SVT.

SVT meddelar att det öppna arkivet enbart finns tillgängligt via webbplatsen oppetarkiv.se. Tittare kan däremot se SVT:s barn- och Flow-utbud i Apple TV. Appen bör dyka upp automatiskt i Apple TV-enheter med internetanslutning, enda kravet är att det är en enhet från antingen andra eller tredje generationen.

SVT Play är inte den enda nykomlingen på hemskärmen. Nyligen lade Apple också till en särskild app för #Itunes Festival som drar igång under september.

Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.