Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu levereras 30" Cinema HD Display

99mac skrev i torsdags att vi tittat närmare på 30" Cinema HD Display i Köpenhamn. Idag fick vi chansen att se en pall full med skärmar hos Macoteket i deras nya lokaler i Sundbyberg.

Markus rapporterar att det finns flera stycken obokade exemplar så om du vill ha en fetingskärm på skrivbordet imorgon är det bara att beställa. Efterfrågan efter skärmen har inte varit stor säger flertalet återförsäljare vi talat med men det har sålts ett tiotal exemplar redan. Priset och kravet på ett speciellt grafikkort har nog avskräckt många gissar vi.

Om du bor i Stockholm kan ett besök till Macotekets butik på Birger Jarlsgatan vara värt besväret - jätteskärmen står nu i skyltfönstret.

Ps. Vi brukar normalt inte skriva så här mycket om en speciell Appleprodukt men imponansfaktorn är så stor att vi var tvungna.

<a href=http://tracker.tradedoubler.com/click?p=11612&a=294802&epi=99macfront&url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore?productLearnMore=M9179>Läs mer om Apples bildskärmar på AppleStore</a>

Har du beställt en 30" Cinema HD Display? Hur känns det?

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.