Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple-designer utvecklar kortlek

En tidigare Apple-anställd designer har med hjälp av Kickstarter producerat en exklusiv kortlek med minimalistisk design.

Designern Robert Padbury har tidigare arbetat på Apple med att utveckla användargränssnitt och ikoner. TIll hans repertoar hör exempelvis ikonerna för apparna Imovie och Logic Pro X.

Padbury har nu ett nytt projekt igång, nämligen spelkort. Genom finansieringssajten Kickstarter har han samlat in pengar för att trycka upp en stilren kortlek av egen design.

Robert Padbury ansökte om 7 500 dollar för att skapa den första utgåvan, motsvarande 52 000 kronor. Den summan samlades snabbt in, och när projektet stängde hade hela 65 787 dollar samlats in, vilket motsvarar nästan 456 000 kronor.

Kortleken säljas exklusivt genom Kickstarter, och har nu börjat skickas ut till de personer som finansierat projektet. I dagsläget är inte någon ytterligare utgåva planerad.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.