Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples aktier når ny rekordnivå

Det går bra för Apple på börsen just nu. Företagets aktier är värda över 100 dollar per styck vilket slår det tidigare rekordet från år 2012.

I juni delade Apple sina aktier i sju och värdet gick från runt 700 dollar per aktie till strax över 90 dollar. Nu har aktien stigit till över 100 dollar per styck vilket slår det tidigare rekordet från strax före Iphone 5-lanseringen år 2012.

Inför lanseringen av Iphone 5 låg Apples aktie på över 700 dollar per styck. Justerat för aktiedelningen i juni är det högsta värdet som aktien varit uppe i vid börsens stängning 100 dollar och 30 cent, rapporterar 9to5mac. När Nasdaq stängde under tisdagen var aktien uppe i 100 dollar och 53 cent, ett nytt rekord med andra ord.

Morgan Stanley har gått ut med en ny rapport där de listar åtta anledningar till att köpa aktien och den är troligen en av anledningarna till att aktien lyft på börsen, rapporterar Business Insider.

8 anledningar att köpa Apple-aktier

  1. institutionella investerare kommer troligen att öka sitt innehav

  2. Apples program för att köpa tillbaka aktier kommer öka aktiepriset

  3. Iwatch

  4. nyanställningar stimulerar bolaget

  5. satsningar på forskning och utveckling ökar snabbt

  6. uppköp av flera bolag

  7. bruttomarginalen stabil

  8. app-affärer går bra, strömmande musik väger upp sjunkande försäljning av digital musik

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.