Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

välgörenhet

Phil Schiller håller huvudet kallt

Apples marknadschef Phil Schiller blev utmanad att kasta en hink med iskallt vatten över huvudet för välgörenhet och utmanar nu i sin tur vd:n Tim Cook att göra detsamma.

Via sitt Twitter-konto har Apples marknadschef Phil Schiller postat bildbevis på att han genomfört en utmaning om att kasta en hink med iskallt vatten över huvudet.

Utmaningen startade med den tidigare baseball-spelaren Pete Frates för att höja kännedomen om sjukdomen amyotrofisk lateralskleros, ALS. Den går ut på att kasta en hink med iskallt vatten över huvudet inom ett dygn från att utmaningen mottagits och sedan utmana tre nya personer. Om man misslyckas med att genomföra uppgiften ska man donera till en organisation som forskar kring sjukdomen.

Enligt organisationen har donationerna nått upp till mer än 4 miljoner dollar, motsvarande 27 miljoner kronor, sedan utmaningen började ta fart i slutet av juli i år. Vid samma tidpunkt förra året var beloppet bara 1,12 miljoner dollar, motsvarande 7,7 miljoner kronor.

Phil Schiller är inte den första teknikchefen som antagit och genomfört utmaningen. Mark Zuckerberg från Facebook och Microsofts Satya Nadella har också genomfört den. Schiller utmanar i sin tur "Chris, Kim och Tim", två av dem är också taggade i inlägget, Apples vd Tim Cook och skådespelaren Chris O'Donnell.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.