Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple minns Robin Williams

Apple har lagt upp en minnessida för skådespelaren Robin Williams på sin webbplats och har också gjort en samlingssida i Itunes Store med filmer, tv-serier och andra framträdanden. Williams avled i sitt hem i måndags.

Skådespelaren Robin Williams avled under måndagen 63 år gammal. Hans död kom plötsligt och som en chock för många. En lång rad kollegor och fans har delat med sig av minnen från Williams långa karriär.

Apple hedrar skådespelaren med en minnessida på deras webbplats på ett liknade sätt som de senaste gjorde när Nelson Mandela gick bort i december förra året. Det svartvita porträttet följs av ett kort meddelande:

"Vi är djupt ledsna över Robin Williams bortgång. Han inspirerade oss genom sin passion, generositet, och gåvan av skratt. Han kommer att saknas."

Bland annat Apples vd Tim Cook och marknadschefen Phil Schiller har också skrivit om Williams på Twitter.

I amerikanska Itunes Store finns också en samlingssida med filmer, tv-serier och andra framträdanden med Williams.

Robin Williams föddes 1951 i Chicago och gick senare den välkända skådespelarutbildningen Juiliard i New York. Hans talang för komedi upptäcktes tidigt och han har varit med i flera filmer så som Döda poeters sällskap, Good Will Hunting och Mrs Doubtfire. Williams uppskattades inte bara av sin stora publik, han har också belönats med bland annat en Oscar för bästa biroll i just Good Will Hunting.

Skådespelaren kämpade länge mot missbruk och led av djupa depressioner. Han upptäcktes medvetslös i sitt hem i Kalifornien i måndags och enligt polis begick han självmord. Hans hustru Susan Schneider har i ett pressmeddelande sagt att hon hoppas att han inte kommer att förknippas med sin bortgång, utan för all glädje och alla skratt.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.