Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft vill utmana Apple på Femte avenyn

Microsoft driver också sina egna butiker, och planerar nu att öppna en flaggskeppsbutik mitt i New York, bara ett stenkast från Apples berömda glaskub.

Elektronikjätten Microsoft öppnade sin första butik i egen regi 2009, några år efter att Apple gjort samma sak. 2013 hade bolaget 83 butiker i USA och Kanada, med planer på att öppna ännu fler.

En sådan butik kan nu komma att slå upp dörrarna bara ett stenkast från Apples berömda flaggskeppsbutik på Femte avenyn i New York. Enligt Daily News har Microsoft sett ut en lokal på nummer 677 på avenyn, mitt i ett av stadens största shoppingområden.

Butikslokalen är enligt uppgift på över 800 kvadratmeter och två våningar. Hyrorna i området är en av USA:s högsta och kan kosta över 24 000 kronor per kvadratmeter. Microsoft har hitills saknat en butik i centrala New York, förutom en tillfällig i närheten av Times Square under julsäsongen 2012.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.