Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple planerar Iphone-event 9 september

Apple laddar inför ett event den 9 september där nästa modell av Iphone troligtvis kommer att visas upp för omvärlden.

Apple planerar att hålla ett event den 9 september, där det Cupertino-baserade bolaget troligtvis kommer att presentera årets upplaga av den smarta mobiltelefonen Iphone. Detta rapporterar både Bloomberg och Wall Street Journal, och uppgifterna stämmer väl överens med tidigare rykten om att den nya telefonen, som har kallats #Iphone 6, ska lanseras i september.

Andra datum som florerat är både 15 och 19 september, men nu verkar det alltså bli den 9 september, även om någon officiell inbjudan ännu inte publicerats. Den nionde är en tisdag, vilket traditionellt är den dagen då Apple presenterar nya produkter. Motsvarande tisdag den 10 september förra året presenterades både Iphone 5S och Iphone 5C.

Apples nya Iphone 6 väntas få en ny formfaktor och innehålla en snabbare A8-processor, samt större bildskärm än tidigare modeller. Ett flertal läckta bilder har påstått visa komponenter till en Iphone med bildskärm på 4,7 tum. Långvariga rykten gör också gällande att en ännu större modell med en skärm på 5,5 tum är på gång, men det är oklart om den modellen kommer i september eller om den fördröjs till ett senare datum.

Förutom nya telefoner förväntas Apple under hösten att lansera nya modeller av Ipad Air och Ipad Mini med Retinaskärm, samt möjligtvis nya produkter så som en uppgraderad Apple TV och den mytomspunna kroppsburna enheten Iwatch.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.