Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bioshock kommer snart till IOS

2K Games har annonserat att en version av det klassiska äventyrsspelet Bioshock snart kommer att släppas till Iphone, Ipad och Ipod Touch.

Bioshock blev ett av de mest hyllade spelen 2007 tack vare sin stämningsfulla atmosfär och blandning av att smyga och skjuta i en bortglömd stad på havets botten. Spelet har också fått en direkt uppföljare 2010 med Bioshock 2, och ett tredje spel 2013, Bioshock Infinite.

Nu är Bioshock även på gång till IOS. Enligt utvecklaren 2K Games kommer Bioshock senare i sommar att dyka upp i App Store med optimerad styrning för tryckskärm, och stöd för externa spelkontroller för den som så vill. 2K Games har inte avslöjat vad spelet kommer att kosta, men säger att det blir ett premium-spel till ett premium-pris.

Enligt Engadget kommer grafiken i de sju år gamla spelet att vara något nedtonad vad gäller detaljrikedom. Originalet fick särskilt mycket beröm för sin användning av dynamiska ljuskällor och skuggor, vilket bidrog till stämningen. Att IOS-versionen har skalats ned beror troligtvis mer på storleksbegränsningen på 2 gigabyte i App Store än kapaciteten på moderna IOS-enheter.

Både Bioshock, Bioshock 2 och Bioshock Inifinte finns sedan tidigare också tillgängligt för Mac via Mac App Store.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.