Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple behåller Beats anställda

Beats har nu officiellt välkomnats in i Apple-familjen på företagets webbplats, och förnekar samtidigt att 200 anställda ska ha sagts upp.

Nyligen rapporterade 99mac uppgifter från New York Post om att upp till 200 personer från Beats kan komma att sägas upp när Apples köp går igenom. Apple har nu dementerat dessa uppgifter och menar att inga anställda på Beats har sagts upp, förutom några få på grund av dålig arbetsprestation.

Alla andra på Beats uppges ha erbjudits jobb, men en del tjänster är tidsbegränsade och kan komma att avslutas om tre månader upp till ett år. Apples talesperson Tom Neumayr säger till Billboard att målet är att behålla så många av Beats anställda som de kan:

"Vi är glada att Beats team anslutit sig till Apple, och vi har erbjudit jobb till varje Beats-anställd. På grund av överlappning i verksamheten är några jobb tidsbegränsade, och vi ska arbeta hårt under den tiden för att hitta andra fasta jobb inom Apple till så många som möjligt av Beats anställda."

Tar över Itunes Radio

Med köpet avslutat rapporterar Wall Street Journal att Ian Rogers kommer att leda Apples strömmande musiktjänst Itunes Radio. Rogers har varit chef över Beats prenumerationstjänst Beats Music, och har tidigare också haft en chefsposition på Yahoo.

Det är än så länge inte känt om Apple kommer att slå ihop de båda tjänsterna, eller även fortsättningsvis erbjuda Beats Music och Itunes Radio sida vid sida.

Apple har publicerat ett välkomstmeddelande på sin webbplats där Beats officiellt hälsas välkomna till Apple-familjen. En annan förändring är att Beats produkter på sin webbplats länkar direkt till Apples webb-butik, så att alla köp går genom Apple.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.