Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

7 Mac-spel för det svenska sommarvädret

När resten av den svenska sommaren riskerar att regna bort tipsar 99mac om ett urval riktiga storspel från Mac App Store som får dig att glömma det dåliga vädret.

Broken Age

Sommaren i Sverige är som bäst opålitlig, och då resten av augusti riskerar att regna bort får semesterfirare hitta nöjen som lämpar sig inomhus. 99mac tipsar därför om sju stycken storspel som till ett överkomligt pris finns att ladda ned från Mac App Store.

Några av dessa spel är några år gamla vid det här laget, men har så mycket att erbjuda i form av underhållning att de garanterat räcker sommaren ut.

Broken Age är ett äventyrsspel av den gamla skolan, vilket betyder massor av pussel som ska lösas genom att "peka och klicka". Spelet finansierades genom Kickstarter, och är utvecklat av Tim Schaffer som tidigare gjort hyllade spel som Psychonauts och Grim Fandango och arbetat på Day of the Tentacle och The Secret of Monkey Island.

I Broken Age blandas berättarglädjen och den förväntade Tim Schaffer-humorn med ett mörkare stråk där fågelmonster, vargar och överbeskyddande robotar spelar framträdande roller. För den som vill finns gott om samhällskritik och symbolik att läsa in i mellan raderna av humoristiska replikval.

Spelet är uppdelat i två episoder. Den första delen finns att köpa via App Store, och del två kommer att släppas senare i år som en gratis uppdatering.

Namn
Broken Age
Plattform
OS X
Utvecklare
Double Fine Productions, Inc.
Version
1.2.3
Pris
189,00 kronor
Krav
OS X 10.6 eller senare
Språk
Engelska
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.